Bildekor – smart marknadsföring för företag

Ett av de bästa sätten att marknadsföra sitt företag är genom bildekor. Det är snabbt, billigt och enkelt att sätta dekaler på företagsbilen. Synligheten maximeras samtidigt som du når ut till nya kunder.

En investering som håller

En bildekor som är av bra kvalitet och monteras på rätt sätt förväntas hålla i flera år, lite beroende på hur mycket väder och vind som bilen utsätts för. Du kan med gott samvete lägga ner en extra peng på en riktigt snygg bildekor som sticker ut och gör att företaget syns. Det är en investering som håller samtidigt som den är billigare än andra traditionella reklamplatser.

Att tänka på när du beställer

När du bestämt dig för bildekor till företaget är det dags att fundera på hur den ska se ut. Ska det enbart vara företagets logga, en slogan, eller kanske både och? När det gäller utformningen är synligheten det viktigaste. Bildekoren ska vara tillräckligt stor för att kunna uppfattas på avstånd, den får dock inte täcka bilens vindruta och registreringsplåt. Tänk på att välja en färg på dekoren som står i kontrast mot bilen. En vit bil med vit dekor kommer inte att få många blickar till sig. När du till slut vet vad företaget ska ha för bildekor så beställ något passande.