Förstärk ert företags varumärke

Fram tills idag har det varit Google Ads, Youtube och profilprodukter som varit tre starka kort. Det är de naturligtvis fortfarande. Det här inlägget ska handla om bra sätt att förstärka ert företags varumärke och på så sätt ta marknadsandelar.

I dag finns det ett nytt och hett grepp där du som företagare har möjlighet att vara med från början. Det handlar om att visa upp sitt företag eller sina produkter live. Det sker med video och antingen gör du det själv, eller så hyr du en riktig influenser för att trycka lite hårdare.

Så fungerar live shopping och influencer marketing

Egentligen är det här precis som live TV där du finner kommande och inspelade program. För att göra det enkelt kan vi säga att det är en blandning av TV online och Youtube. Helt enkelt något som växer kraftigt inom digital marknadsföring.

Du kan få mer information på nätet, vilket gör att du kan få reda på allt du behöver. För det första ser du alla fördelar med denna typ av brand awareness. För det andra ser du hur enkelt det blir att marknadsföra sig på ett modernt sätt. Det bästa av allt är den låga kostnaden för marknadsföring.